Contul tau
Categorii

Ce papagal sa imi iau?

postat de NuSuntEu in Hobby-uri & Animale
64 voturi , 1 raspuns
Rating intrebare
As vrea sa imi cumpar un papagal. Am mai avut unul cand eram mai mica, un perus, insa a zburat... Acum nu m-am decis inca daca sa imi iau tot un perus sau sa iau o nimfa. A avut cineva pana acum nimfa? Este mai greu de crescut fata de un perus?
Perus 73.44%
Nimfa 26.56%
Intrebarea Ce papagal sa imi iau? a primit in total 64 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Perus a primit 47 voturi, iar raspunsul Nimfa a primit 17 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Perus.
Raspunsuri
postat de Andra cu 4 ani in urma
Perus
Eu am avut atat perus cat si nimfa. Din proprie experienta pot sa iti spun ca imi plac mai mult perusii. Nimfele canta mai frumos ca un perus, insa fac si mai multa galagie. Un alt lucru care ma face sa prefer perusii este faptul ca imi par mai usor de imblanzit. Daca te gandesti totusi sa iei o nimfa, e mai bine sa alegi un mascul, canta mai frumos :).
Intrebari asemanatoare

Ce animal de companie iubiti mai mult?

Ce animal de companie iubiti si va place mai mult? Cainii, pisicile, ambele sau alt animal?

Sa-mi cumpar Bulldog Francez?

postat de crip, 2 raspunsuri
Sunt de mult timp in dilema. Imi place foarte mult rasa asta insa nu stiu cat de pretentiosi sunt. Aveti catei rasa asta acasa? Cum sunt? Stau la apartament asa ca nu am foarte mult spatiu disponibil si nici prea mult timp sa ies cu el la...