Contul tau
Categorii

Ce parere aveti despre vaccinurile facute copiilor? Sunt periculoase?

postat de Paul_Bogdan in Sanatate
34 voturi , 1 raspuns
Rating intrebare
Am tot auzit ca vaccinurile facute copiilor nu ar fi tocmai ok si ca ar putea chiar sa cauzeze anumite boli sau autism. Sa cred asta? O fi adevarat?
Da 14.71%
Nu 35.29%
Nu stiu 50.00%
Intrebarea Ce parere aveti despre vaccinurile facute copiilor? Sunt periculoase? a primit in total 34 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Da a primit 5 voturi, raspunsul Nu a primit 12 voturi, iar raspunsul Nu stiu a primit 17 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Nu stiu.
Raspunsuri
postat de crip cu 4 ani in urma
Nu stiu
Din ce am citit nu este o concordanta intre vaccinuri si autism. Am vazut recent un articol insa ca autismul ar aparea din cauza poluarii la care este supusa mama copilului in ultimul trimestru de sarcina.
Intrebari asemanatoare

Cum scap de o infectie la o unghie de la picior?

postat de sabin, 1 raspuns
Dupa un meci de fotbal m-am ales cu o infectie la o unghie de la picior. A ajuns sa fie destul de dureroasa si doare putin si cand merg,,, Cum scap de problema asta? Multumesc

Merita sa-mi cumpar periuta de dinti electrica?

Merita sa-mi cumpar periuta de dinti electrica? Curata mai bine dintii decat periajul normal? As vrea sa cumpar de la Oral B o periuta ce se afla acum la promotie insa nu stiu daca merita investitia. Asta este periuta...