Contul tau
Categorii

Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi?

postat de Atlas1923 in Internet & Tehnologie
69 voturi
Rating intrebare
Eu am tot trecut de la unul la altul. Am fost prima data cu SugarSync apoi pe Dropbox si acum pe Onedrive pentru ca am prins un bonus de 100 Gb, gratis pentru un an. Stiu ca mai e Box care avea la un momendat mult spatiu gratis disponibil, Google Drive, serviciul celor de la Google si mai e si Flickr de la Yahoo pentru poze. Deci, voi ce folositi?
Dropbox 42.03%
OneDrive 18.84%
SugarSync 0.00%
Google Drive 14.49%
Box 2.90%
Flickr 1.45%
Niciunul 20.29%
Intrebarea Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi? a primit in total 69 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Dropbox a primit 29 voturi, raspunsul OneDrive a primit 13 voturi, raspunsul SugarSync a primit 0 voturi, raspunsul Google Drive a primit 10 voturi, raspunsul Box a primit 2 voturi, raspunsul Flickr a primit 1 vot, iar raspunsul Niciunul a primit 14 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Dropbox.
Raspunsuri
Intrebari asemanatoare

Windows 10. Ce parere aveti?

Au fost anuntate detaliile noului sistem de operare de la Microsoft, Windows 10, ce va rula atat pe PC-uri cat si pe tablete si smartphones. Mai multe aici( www.neowin.net/news/microsoft-unveils-the-latest-version-of-windows-10 ). Ce parere aveti?

Cum scap de reclame pe Google Chrome?

Imi tot apar reclame pe Google Chrome...pur si simplu pe orice sait as fi imi apar reclame. Ce pot face sa nu mai apara?

Mi se conecteaza pe internet prin wifi dar nu merge

Pe rooter arata : power ( bec verde ), wan(bec stans), internet ( bec stans ), wlan (bec verde) ,voip(bec rosu ) , lan1 (bec verde) si lan2 ,lan3,lan4,USB ( BECURI STANSE ).