Contul tau
Categorii

Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi?

postat de Atlas1923 in Internet & Tehnologie
69 voturi
Rating intrebare
Eu am tot trecut de la unul la altul. Am fost prima data cu SugarSync apoi pe Dropbox si acum pe Onedrive pentru ca am prins un bonus de 100 Gb, gratis pentru un an. Stiu ca mai e Box care avea la un momendat mult spatiu gratis disponibil, Google Drive, serviciul celor de la Google si mai e si Flickr de la Yahoo pentru poze. Deci, voi ce folositi?
Dropbox 42.03%
OneDrive 18.84%
SugarSync 0.00%
Google Drive 14.49%
Box 2.90%
Flickr 1.45%
Niciunul 20.29%
Intrebarea Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi? a primit in total 69 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Dropbox a primit 29 voturi, raspunsul OneDrive a primit 13 voturi, raspunsul SugarSync a primit 0 voturi, raspunsul Google Drive a primit 10 voturi, raspunsul Box a primit 2 voturi, raspunsul Flickr a primit 1 vot, iar raspunsul Niciunul a primit 14 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Dropbox.
Raspunsuri
Intrebari asemanatoare

Windows 7 sau 8?

Detin un laptop acer cu 4gb ram, procesor de 2.2ghz, pe care am instalat momentan Windows 7 si as vrea sa pun un windows mai nou :). Foloseste cineva win 8? e mai bun ca 7 sau are buguri? Ce as vrea sa mai stiu e daca gasesc usor drivere pentru...

Cum scap de reclame pe Google Chrome?

Imi tot apar reclame pe Google Chrome...pur si simplu pe orice sait as fi imi apar reclame. Ce pot face sa nu mai apara?