Contul tau
Categorii

Cum vi se pare decizia de a taxa accesul pe traseele montane din Bucegi?

postat de nono in Turism
34 voturi , 1 raspuns
Rating intrebare
De maine turistii care vor vrea sa parcurga traseele din Bucegi vor fi nevoiti sa cumpere mai intai un bilet de acces de maxim 5 lei de persoana. Cei de la regia nationala a padurilor spun ca: "Toti banii incasati din acest tarif se vor intoarce in sprijinul vizitatorilor. Sunt trasee care trebuiesc imbunatatite, sunt anumite bancute care trebuiesc facute pentru o odihna de cateva minute, poate e nevoie de un podet pentru a traversa o zona mai accidentata. Deci in semnul asta trebuie privita aceasta taxa. Ea nu trebuie sa descurajeze pentru ca noi nu vrem prin aceasta taxa sa intoarcem turistul din drum". Turistii prinsi ca nu au cumparat biletul vor fi sanctionati cu amenzi.
O decizie buna 14.71%
O decizie rea 64.71%
Nu stiu 20.59%
Intrebarea Cum vi se pare decizia de a taxa accesul pe traseele montane din Bucegi? a primit in total 34 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul O decizie buna a primit 5 voturi, raspunsul O decizie rea a primit 22 voturi, iar raspunsul Nu stiu a primit 7 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan O decizie rea.
Raspunsuri
postat de cristiandragos cu 4 ani in urma
Nu stiu
Sa speram ca o sa si faca ceva bun cu banii astia, desi nu cred.
Intrebari asemanatoare

Tren sau autobuz Constanta-Bucuresti?

Vineri la 10 dimineata as vrea sa ajung in buc, eu sunt din cta.... si as vrea sa stiu cu ce ar fi mai bine: tren sau autobuz, luand in calcul si pretul si timpul. Ma voi intoarce in aceeasi zi seara. Daca as lua dus-intors ar fi mai avantajos?...

Este o idee buna sa cumperi o vacanta de acum pentru vara 2015?

E ok sa cumperi vacanta de acum pentru vara 2015 sau este prea devreme?