Contul tau
Categorii

E mai bine sa locuiesti la bloc sau la casa?

postat de voxy in Imobiliare
39 voturi , 5 raspunsuri
Rating intrebare
Unde preferati/ati prefera sa locuiti? E mai bine intr-un apartament de bloc, e mai comod, costa mai putin? sau la casa unde ai spatiu mai mare si nu prea ai grija vecinilor?
La bloc 25.64%
La casa 64.10%
Nu stiu/Nu raspund 10.26%
Intrebarea E mai bine sa locuiesti la bloc sau la casa? a primit in total 39 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul La bloc a primit 10 voturi, raspunsul La casa a primit 25 voturi, iar raspunsul Nu stiu/Nu raspund a primit 4 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan La casa.
Raspunsuri
postat de Andra cu 4 ani in urma
La casa
Eu prefer la casa, mi se pare mult mai bine datorita spatiului mare de care dispui. Cu toate ca la casa ai si cheltuieli mai mari, consider ca ai mult mai multe avantaje. De exemplu, daca ai copii, le poti oferii un loc de joaca foarte bun in curte, daca iti plac animalele, poti creste mult mai usor in curte
postat de cristiandragos cu 4 ani in urma
E mai bine la casa, dar sa fie la oras sau cel putin pe langa un oras.
postat de NuSuntEu cu 4 ani in urma
La casa
de cand m-am nascut am stat la bloc, nu stiu cum este sa stai la casa, dar daca as avea ocazia vreodata sa ma mut as lua in considerare si aceasta varianta
postat de itBO cu 4 ani in urma
La casa
Dupa ce am vazut cum face blocul in timpul unui cutremur prefer casa, cred ca e mult mai sigura :D
postat de nineta cu 4 ani in urma
La bloc
am stat la bloc , m-am mutat la casa. Sincer mi-e dor sa stau la bloc ptr ca desi am spatiu si sunt "fara vecini galagiosi" , sau alte zgomote enervante , la casa cheltuielile sunt mai mari , iar faptul ca fac o mica naveta ma costa putin mai mult din timpul meu .
Intrebari asemanatoare

Costuri garsoniera

postat de Cristae, 1 raspuns
salut! intentionez sa ma mut cu chirie intr-o garsoniera in Iasi; inca nu am cautat prea mult dar vreau ceva cu termopane si centrala pe gaze. sunt curios cam cat ar fi cheltuielile cu intretinerea(apa, gaz, curent si alte cheltuieli) multumesc!

Stie cineva daca mai exista programul prima casa?

postat de nono, 1 raspuns
Mai exista programul prima casa? Ms.