Contul tau
Categorii

La camin sau la gazda?

postat de Teo95 in Educatie & Cultura Generala
52 voturi , 2 raspunsuri
Rating intrebare
Sunt student in anul 1 la Politehnica in Bucuresti la Transporturi. Sa stau la camin sau sa caut gazda in Bucuresti? Cum ar fi mai ok?
Camin 73.08%
Gazda 26.92%
Intrebarea La camin sau la gazda? a primit in total 52 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Camin a primit 38 voturi, iar raspunsul Gazda a primit 14 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Camin.
Raspunsuri
postat de Geo M cu 4 ani in urma
Camin
Depinde cum stai cu banii. Cel mai ok ar fi sa gasesti cativa colegi si sa stati intr-un apartament, fiecare cu camera lui. La camin e ok daca esti genul mai petrecaret, dar e mai greu daca chiar vrei sa inveti ceva. La camin e mult mai usor sa pierzi timpul si mai greu si sa inveti pentru ca va fi galagie, forfota etc. La gazda nu prea recomand pentru ca te vei supune mereu regulilor celor in casa carora locuiesti. Sper ca te ajuta.
postat de nicky92 cu 4 ani in urma
Camin
Camin = galagie, gazda = mai scump, insa la camin ai avantajul ca iti poti face mai usor prieteni.
Intrebari asemanatoare

Ce facultate sa aleg? Turism sau alimentatie?

Nu stiu pe ce sa ma axez... Turism sau alimentatie? Ce se cauta mai mult?

Sa dau BAC-ul la biologie?

Sunt putin macinata de gandul ca trebuie sa imi aleg proba la care sa dau bacul. Am de ales sa dau BAC-ul la biologie, fizica sau chimie. Ce sa aleg? Eu parca as alege biologia, mi se pare cea mai usoara. Vreau sa dau la o materie mai usor de...