Contul tau
Categorii

Masina noua sau second-hand la 10.000 de euro?

postat de ionut_ionut in Auto & Moto
49 voturi , 4 raspunsuri
Rating intrebare
Momentan am un Logan 1.4mpi luat de nou de 8 ani si vreau sa-l schimb. Am la dispozitie 10.000 de euro si sunt in dilema daca sa aleg o masina mai veche dar mai dotata si cu confort mai bun sau una noua si cu optiuni mai putine. Voi face circa 15000 km pe an (banuiesc ca e recomandata o masina pe benzina), preponderent extraurban. Multumesc!
Masina noua 61.22%
Masina second-hand 38.78%
Intrebarea Masina noua sau second-hand la 10.000 de euro? a primit in total 49 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Masina noua a primit 30 voturi, iar raspunsul Masina second-hand a primit 19 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Masina noua.
Raspunsuri
postat de Andra cu 4 ani in urma
Masina second-hand
Parerea mea este ca ar fi mai buna una second-hand, daca stii sa o alegi pentru ca daca cumperi una noua se devalorizeaza mult in timp de 2-3 ani. Asa cumperi una second-hand dar mult mai dotata.
postat de cristiandragos cu 4 ani in urma
Masina noua
Nimic nu se compara cu o masina noua. @Andra sa vezi cum e cand iti iei o masina SH si apar problemele la ea, asa macar la masina noua ai garantie.
postat de lato cu 4 ani in urma
Masina second-hand
Cam scumpe masinile noi... cu cat dai pe un Logan nou de exemplu iti iei o masina SH cu dotari mult mai bune. Cu 10 mii iti iei o masina SH foarte buna si nu foarte veche. Gasesti la pretul asta Passat vechi de doar cativa ani
postat de claudiatina cu 4 ani in urma
Masina noua
masina noua