Contul tau
Categorii

Sa dau BAC-ul la biologie?

postat de bya in Educatie & Cultura Generala
271 voturi , 2 raspunsuri
Rating intrebare
Sunt putin macinata de gandul ca trebuie sa imi aleg proba la care sa dau bacul. Am de ales sa dau BAC-ul la biologie, fizica sau chimie. Ce sa aleg? Eu parca as alege biologia, mi se pare cea mai usoara. Vreau sa dau la o materie mai usor de retinut si macar sa trec, dar problema este ca nu ma descurc cu niciuna din materii, insa as putea face meditatie la una dintre ele pentru a luat 5-ul visat. Ce ma sfatuiti?
Biologie 70.85%
Fizica 18.82%
Chimie 10.33%
Intrebarea Sa dau BAC-ul la biologie? a primit in total 271 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Biologie a primit 192 voturi, raspunsul Fizica a primit 51 voturi, iar raspunsul Chimie a primit 28 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Biologie.
Raspunsuri
postat de nicky92 cu 4 ani in urma
Biologie
Dintre toate cele 3 discipline, mie in liceu cea mai usoara mi s-a parut Biologia. Daca nu te descurci cu matematica, parerea mea este la fizica nici sa nu incerci. La chimie nu cred ca iti trebuie prea mult matematica, poate doar la unele probleme cand trebuie sa faci calcule. Pentru biologie ai mai mult de tocit si cred ca poti sa inveti cel mai usor la ea, insa daca ai avea putina ambitie nici nu cred ca este nevoie de meditatii.
postat de Andra cu 4 ani in urma
Biologie
Pentru un 5 e mult mai bine sa dai la biologie, cred ca se obtine cel mai usor. Mie personal biologia de XI-XII mi s-a parut mai frumoasa decat cea de IX-X.
Intrebari asemanatoare

Cate carti cititi pe an?

Voi cate carti obisnuiti sa cititi pe an? Cam ce gen va atrage cel mai mult? Eu obisnuiesc sa citesc 2-3 carti pe an, insa mi-as dori sa citesc mai mult.