Contul tau
Categorii

Tren sau autobuz Constanta-Bucuresti?

postat de Florin_cta in Turism
26 voturi , 5 raspunsuri
Rating intrebare
Vineri la 10 dimineata as vrea sa ajung in buc, eu sunt din cta.... si as vrea sa stiu cu ce ar fi mai bine: tren sau autobuz, luand in calcul si pretul si timpul. Ma voi intoarce in aceeasi zi seara. Daca as lua dus-intors ar fi mai avantajos? Varianta cu masina personala nu intra in calcul. A mers cineva cu noile trenuri?
Tren 61.54%
Autobuz 38.46%
Intrebarea Tren sau autobuz Constanta-Bucuresti? a primit in total 26 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Tren a primit 16 voturi, iar raspunsul Autobuz a primit 10 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Tren.
Raspunsuri
postat de ade.adelina cu 4 ani in urma
Autobuz
Vineri ai autobuz de la 5.45, 6.30 si 7.15(ajunge la 10 si 15), cu plecare din gara CFR la pretul de 50 de lei. Poti sa-ti faci si rezervare dus-intors de pe autogari.ro, s-ar putea sa ai si reducere. Poti avea incredere in site, si eu am plecat cu ei de mai multe ori. Cu trenul ai inter-regio la 5.40 dimineata(ajungi la 8), la pretul de 62 de lei, la fel gasesti informatii si online pe infofer.ro. Recomandarea mea este sa pleci cu autobuzul, iesi mai ieftin si te trezesti si putin mai tarziu. Daca esti student sau elev beneficiezi de reducere si la autobuz si la tren.
postat de Florin_cta cu 4 ani in urma
Tren
Si autobuzul cam cat timp face?
postat de M George cu 4 ani in urma
Autobuz
Pai 3 ore..
postat de Florin_cta cu 4 ani in urma
Tren
Multumesc de raspunsuri :)
postat de ade.adelina cu 4 ani in urma
Autobuz
Apropo de trenurile noi ca ai intrebat, Softrans din cate stiu nu mai are ruta spre Constanta.
Intrebari asemanatoare

Este o idee buna sa cumperi o vacanta de acum pentru vara 2015?

E ok sa cumperi vacanta de acum pentru vara 2015 sau este prea devreme?

ce companie sa aleg?

salutare, as vrea peste 2 luni sa plec in londra in vizita la o prietena si as fi vrut sa incep sa ma uit de acum de bilete de avion, dar nu stiu ce companie sa aleg, sunt indecisa intre wizzair, tarom si blue air. la pret nu e foarte mare...