Contul tau
Categorii

Urmaresti serialul romanesc "Umbre"?

postat de biul in Filme & Seriale
100 voturi , 3 raspunsuri
Rating intrebare
Da 8.00%
Nu 92.00%
Intrebarea Urmaresti serialul romanesc "Umbre"? a primit in total 100 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Da a primit 8 voturi, iar raspunsul Nu a primit 92 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Nu.
Raspunsuri
postat de Geo M cu 3 ani in urma
Da
Am vazut doar primele doua episoade ca au fost puse gratuit pe net de HBO. E destul de ok serialul, dar nu prea e genul meu.
postat de Valeriu Ciuca cu 3 ani in urma
Da
E foarte tare! Cel mai bun serial romanesc! "Ruda neruda, daca blana-i uda, ****-o cat e uda!"
postat de ctrl+x cu 3 ani in urma
Da
Au preluat povestea din serialul Australian Small dar adaptand evenimentele culturii noastre. Serialul australian in schimb e mult mai slab decat al nostru. Personajul care se impiedica si cade in tepusa si moare in varianta australiana moare calcat de o dubita la 10 minute....cateva tone te omorau pe loc
Intrebari asemanatoare

Film cinema

Ma gandeam sa ma duc zilele urmatoare sa vad un film, insa nu m-am descis inca ce film. Voi ce imi recomandati? Care vi se pare mai bun?

Care crezi ca va fi cel mai bun film din 2015?

Jupiter Ascending - www.cinemagia.ro/filme/jupiter-ascending-561454/ Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a - www.cinemagia.ro/filme/the-hunger-games-mockingjay-part-2-590327/ Fifty Shades of Grey -...