Contul tau
Categorii

Windows 10. Ce parere aveti?

postat de Atlas1923 in Internet & Tehnologie
34 voturi , 2 raspunsuri
Rating intrebare
Au fost anuntate detaliile noului sistem de operare de la Microsoft, Windows 10, ce va rula atat pe PC-uri cat si pe tablete si smartphones. Mai multe aici(www.neowin.net/news/microsoft-unveils-the-latest-version-of-windows-10). Ce parere aveti?
Imi place 88.24%
Nu imi place 11.76%
Intrebarea Windows 10. Ce parere aveti? a primit in total 34 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Imi place a primit 30 voturi, iar raspunsul Nu imi place a primit 4 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Imi place.
Raspunsuri
postat de cristinacris cu 4 ani in urma
Imi place
am instalat versiunea developper preview si imi place :).
postat de castiel cu 4 ani in urma
Imi place
am instalat si eu aceasta versiune, insa am cateva probleme (bateria la laptop tine mult mai putin, se misca cam greu). O sa astept o noua versiune, pana atunci revin la 8.1
Intrebari asemanatoare

Ce parere aveti despre tabletele Allview?

Merita sa imi cumpar tableta Allview? Sunt bune tabletele astea? Pretul este foarte bun, iar specificatiile par ok

Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi?

Eu am tot trecut de la unul la altul. Am fost prima data cu SugarSync apoi pe Dropbox si acum pe Onedrive pentru ca am prins un bonus de 100 Gb, gratis pentru un an. Stiu ca mai e Box care avea la un momendat mult spatiu gratis disponibil, Google...

Cum scap de reclame pe Google Chrome?

Imi tot apar reclame pe Google Chrome...pur si simplu pe orice sait as fi imi apar reclame. Ce pot face sa nu mai apara?