Contul tau
Categorii

Windows 10. Ce parere aveti?

postat de Atlas1923 in Internet & Tehnologie
34 voturi , 2 raspunsuri
Rating intrebare
Au fost anuntate detaliile noului sistem de operare de la Microsoft, Windows 10, ce va rula atat pe PC-uri cat si pe tablete si smartphones. Mai multe aici(www.neowin.net/news/microsoft-unveils-the-latest-version-of-windows-10). Ce parere aveti?
Imi place 88.24%
Nu imi place 11.76%
Intrebarea Windows 10. Ce parere aveti? a primit in total 34 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Imi place a primit 30 voturi, iar raspunsul Nu imi place a primit 4 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Imi place.
Raspunsuri
postat de cristinacris cu 4 ani in urma
Imi place
am instalat versiunea developper preview si imi place :).
postat de castiel cu 4 ani in urma
Imi place
am instalat si eu aceasta versiune, insa am cateva probleme (bateria la laptop tine mult mai putin, se misca cam greu). O sa astept o noua versiune, pana atunci revin la 8.1
Intrebari asemanatoare

Logitech z906 conectare wireless?

Buna ziua. Am un sistem 5.1 de la Logitech. Intrebarea este. nu stiu daca e posibil? Difuzoarele stanga centru si dreapta imi sunt plasate pe masuta, vreau ca cele doua ramase spate stanga si spate dreapta sa le conectez wireless. Nu as vrea...

Cum scap de reclame pe Google Chrome?

Imi tot apar reclame pe Google Chrome...pur si simplu pe orice sait as fi imi apar reclame. Ce pot face sa nu mai apara?