Contul tau
Categorii

Windows 7 sau 8?

postat de cristiandragos in Internet & Tehnologie
37 voturi , 2 raspunsuri
Rating intrebare
Detin un laptop acer cu 4gb ram, procesor de 2.2ghz, pe care am instalat momentan Windows 7 si as vrea sa pun un windows mai nou :). Foloseste cineva win 8? e mai bun ca 7 sau are buguri? Ce as vrea sa mai stiu e daca gasesc usor drivere pentru laptop ce sunt compatibile cu windows 8. Multumesc anticipat! :)
Windows 7 35.14%
Windows 8 64.86%
Intrebarea Windows 7 sau 8? a primit in total 37 voturi acestea fiind repartizate astfel: raspunsul Windows 7 a primit 13 voturi, iar raspunsul Windows 8 a primit 24 voturi. Varianta de raspuns cu cele mai multe voturi este momentan Windows 8.
Raspunsuri
postat de Geo M cu 4 ani in urma
Windows 8
Windows 8 e mult mai bun, e mai rapid, booteaza mai repede, ai acces si la aplicatiile lor din Store. Asta daca te descurci cu noua interfata metro care mie personal nu mi se pare asa rea cum spun unii. Ca drivere daca ai pentru Windows 7 atunci o sa-ti mearga si pe Windows 8.
postat de Andra cu 4 ani in urma
Windows 7
Folosesc Windows 8 de cand a aparut si acum imi place mult mai mult decat windows 7. Pentru specificatiile calculatorului tau sigur iti va merge foarte bine. In legatura cu driverele, eu nu prea am avut probleme, nici nu a trebuie sa caut drivere. Insa daca totusi ai probleme, ai putea incerca Drivermax, un program foarte bun ce iti gaseste drivere automat.
Intrebari asemanatoare

Mi se conecteaza pe internet prin wifi dar nu merge

Pe rooter arata : power ( bec verde ), wan(bec stans), internet ( bec stans ), wlan (bec verde) ,voip(bec rosu ) , lan1 (bec verde) si lan2 ,lan3,lan4,USB ( BECURI STANSE ).

Ce serviciu de gazduire a fisierelor in cloud folositi?

Eu am tot trecut de la unul la altul. Am fost prima data cu SugarSync apoi pe Dropbox si acum pe Onedrive pentru ca am prins un bonus de 100 Gb, gratis pentru un an. Stiu ca mai e Box care avea la un momendat mult spatiu gratis disponibil, Google...